Opslagstavlen

fællespasning i uge 52 | TABULEX

HUSK at skriv dit barn op til FÆLLESPASNING i uge 52 hvis der er behov for dette.

... husk også at skrive jeres barn på til FREDAG i uge 51

DER ER FRIST PÅ ONSDAG kl.10.00

Naur-Sir Skole holder først juleferie d.22 (fredag), og ikke ligesom andre skoler i kommunen fra torsdag d.21.
    Torsdag d.21 er derfor sidste skoledag inden jul.
    Den 21/12 byttes med 4.juni 2018 som er dagen inden grundlovsdag.

Børnehaven er ikke lukket hverken d.21-22/12 eller 4.juni 2018
    Jens Ottosen den 20-11-2017
    Ny vikar på skoledelen

Velkommen til Pernille som ny tilkalde-vikar på skolen. Pernille skal dække mange af Jeanettes timer i den kommende periode og i øvrigt dække andre fravær fra uge 47. Pernille er ved at læse til lærer i Nr.Nissum hvor hun går på NET-Studie. Hun forventer at afslutte linjefag i Engelsk til sommer. Pernille får senere både dansk og samfundsfag i sin uddannelse.

Pernille er 25 år og bor i Holstebro. Hun har været tilkalde-vikar på Mejrup og har været i praktik på Sct. Jørgen så hun har godt kendskab til arbejdet som lærer.

/Jens

Jens Ottosen den 15-11-2017
    Nyt ansigt i huset de næste 6 måneder

I de næste 6 måneder skal Sofie være PAU-elev (pædagogisk assistent - elev) hos Naur-Sir Skole & Børnehus. Sofie er 22 år og bor i Vemb. Hun har tidligere arbejdet i Vemb Børnehave og i skovbørnehaven BUM. I fritiden kan hun godt lide at have med dyr at gøre.

Sofie vil være tilknyttet Mads, hvorfor hun vil få timer i både skole, SFH og Børnehus.

Velkommen til huset!

/Jens
    Jens Ottosen den 14-11-2017
    Nye ansigter i Skole & Børnehus
    Vi har fået en ny tilkalde-vikar, hun hedder Ann Charlotte, men bliver bare kaldt "AC". Hun er lige blevet færdig med at spille Les Miserables i Herning og har tidligere arbejdet med børn.
    AC vil primært være i vikar i Børnehus + SFH

Nummer to, er et kendt ansigt - men da Anders skal til at have flere timer på skolen som fast musiklærer for 2.-5.klasse, indtil Helena kommer tilbage fra barsel er det passende med en lille præsentation. Anders vil være vikar på skolen og i børnehuset. Anders er 22 år og bor i Holstebro. Han er musikker og har tidligere været kapelmester mm.
    Jens Ottosen den 05-11-2017