Morgensamling – en fælles oplevelse!
Naur Sir Skole og Børnehus har FÆLLES morgensang hver mandag.
Her samles alle børn og voksne i gymnastiksalen. Programmet tilrettelægges efter, at alle skal have en god oplevelse - både store og små! Det betyder også at der vil være forskellige slags sange på programmet.

Til morgensang gives, der fælles beskeder og der synges 3 - 4 sange. Der synges både nye og gamle sange. Børnene i Børnehuset og på skolen kan være med til at udvælge sangene.

Morgensang... sådan ca.
Hver gang til morgensang vil programmet være ca. sådan her:

*Der synges opstartssang mens de sidste kommer på plads.
*Skoleleder eller anden voksen siger "Go morgen"
*Fødselsdagssang for de der har haft fødselsdag siden sidste morgensang
*sang
*beskeder eller optrin fra elever
*sang
*info om ugen eller velkomst til nye i huset

Hvorfor?
At vi har morgensamling er en fælles beslutning, der er truffet i skolebestyrelsen. Vi har morgensang/fællessamling for Naur-Sir skole og Børnehus fordi:
 Vi vil fremme samvær og fællesskab.
 Vi vil fortælle og fortælles.
 Vi vil vise de ting vi er stolte af for hinanden.
 Vi vil synge og opleve kultur sammen.

Sammenhold og fælles kultur
Morgensamling styrker fællesskabet i vores hus. Vi ønsker at skabe tid og rum til, at vi kan mødes, synger sammen og udveksle informationer. Til morgensamling kan børn og elever vise, hvad de har arbejdet med. På den måde synliggøres alle de spændende projekter vi arbejder med. Til morgensamling inspirerer vi hinanden og får nye ideer. Vi viser seriøsitet omkring de projekter, der bliver lavet i huset. Vi skaber en fælles kultur. At turde stå frem Til morgensamling øver børnene sig på at stå frem for en forsamling. Børnene står både frem som enkelt person og som gruppe. Børnene øver sig i at lytte til hinanden og være opmærksomme.